Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Scroll down for English
ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ BE NATURAL.KANTE LIKE TH ΣΕΛΙΔΑ RIVERLAND DAIRY BIO FARM KAI SHARE ΑΥΤΗ ΤΗN ANAΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ 10 ΤΥΧΕΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 6 ΟΚΤ 2013.
 



Φωτογραφία: ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ BE NATURAL.KANTE LIKE TH ΣΕΛΙΔΑ RIVERLAND DAIRY BIO FARM KAI SHARE ΑΥΤΗ ΤΗN ANAΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ 10 ΤΥΧΕΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.   https://www.facebook.com/pages/Riverland-Dairy-Bio-Farm/113865045467310 
Be Natural"s competition with River Land Dairy biofarm ends on 6th Oct 2013. Like and Share here   and win an organic yogurt . Also 10 winners will enjoy a day tour of the farm with their families.

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Scroll down for English
ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ BE NATURAL.KANTE LIKE TH ΣΕΛΙΔΑ RIVERLAND DAIRY BIO FARM KAI SHARE ΑΥΤΗ ΤΗN ANAΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ 10 ΤΥΧΕΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 6 ΟΚΤ 2013.
 

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

scroll down for english

Οικογενειακη εκδρομη στα Καμπια

διοργανωνει το Be Natural στη βιολογικη φαρμα Riverland,την Κυριακη 21 Απριλιου.Δηλωστε συμμετοχη μεχρι τις 16 Απριλιου για να μπορεσουν να γινουν ολες οι απαραιτητες διευθετησεις.
Προγραμμα
8.45 Αναχωρηση απο Be natural
10.00 Ξεναγηση στο θερμοκηπιο με τις ντοματες και τα αγκουρια. Θα μπορειτε να κοψετε αγκουρια και ντοματες για να φαμε στο πικνικ
11.00 Ξεναγηση στη φαρμα με τα ζωα. Θα μπορειτε να μαζεψετε αυγα ή/και να αγορασετε.
1.00 Πικνικ κοντα στο φραγμα. Ο καθενας θα φερει μαζι του το καλαθακι του με το φαγητο του και τα διαφορα που θα χρειαστει.
Μετα το φαγητο οποιος θελει μπορει να κανει ποδηλασια και καγιακ στο φραγμα Ταμασού.
Αναχωρηση απο την φαρμα γυρω στις 4.
κοστος μονο για το λεωφορειο 6ευρω το ατομο.

Family trip to Kampia

Be Natural is organising a trip to Riverland organic farm on Sunday, April 21. We would love it if you could join us. Just let us know if you plan to join so that we can make all necessary arrangements.
8.45 Departure from the Be natural store.
10.00 Tour at the green house with the tomatoes and the cucumbers.you can collect and eat at the picnic.
11.00 Tour at the animal farm. There you would be able to collect and/or buy eggs.
1.00 Please bring your own food. We will be enjoying our picnic near the Tamasos water damn.
After lunch we may go for cycling and kayiack in the water damn.
We wil be departing around 4pm
Bus fee: 6 euros per person

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Monday 4/3/2013 is Aromatic Tea Day!
 
Dear friends, on Monday we will have a very special event at the shop during which we and our colleagues at GRAND AROMA will offer tea from 11am to 7pm. There will be a wide range of coffee and tea accessories as well as a selection of gourmet coffees and hot chocolate! See you there!
 

Αγαπητοι φιλοι!τη Δευτερα θα εχουμε μια πολυ ομορφη εκδηλωση στο καταστημα οπου εμεις και οι συνεργατες μας απο την εταιρεια GRAND AROMA θα σας προσφερουμε τσαι απο τις 11π.μ.-7μ.μ. Θα υπαρχει μια μεγαλη συλλογη απο tea accessories καθως και gourmet καφες και ζεστη σοκολατα!

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Friday's offer @ Be Natural

Today at Be Natural store we offer 10% off to all products except fresh fruit and vegetables!

Come to down to see us and get served with a warm cup of Yogi tea! :)



Ελάτε στο κατάστημά μας και δοκιμάστε τα υπέροχα ζεστά "Yogi" τσάγια που προσφέρουμε και με ότι αγορές κάνετε εχτός των φρέσκων φρούτων και λαχανικών έχετε 10% έκπτωση!!! :)

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

russian kale recipe


The key to making a plain green vegetable worthy of an entire meal is adding something with protein or fat (preferably both). Nuts work perfectly, as do any kind of beans or lentils. This recipe calls for pecans, which are wonderful, but I usually use roasted pistachio nuts since they don’t need to be chopped. I was out of pistachios today since I ate so much kale last week (these things happen).
For me this meal is a perfect lunch. Alternatively you can serve it as a side dish and it can serve a few people. If you would like a little more substance serve it with lentils and brown rice or quinoa. I will sometimes have sardines or smoked mackerel or trout on the side.

Super Easy Kale With Pecans Recipe

Serves 1-3 people. 10 minutes.
Ingredients:
  • 1 bunch kale or chard
  • 1/4 cup chopped pecans or pistachios
  • Extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove, minced
  • Sea salt to taste
Start by mincing your garlic, just to make it a tiny bit healthier. Rinse your greens and place them all on a cutting board oriented in the same direction. If the leaves have very thick stems you may want to remove them as explained here. Personally I buy greens that are fresh and tender enough that I rarely bother removing stems.

Pile the greens on top of each other. Starting at the tip of the leaves, cut 1 inch strips until you have cut the entire bunch. If you are using Tuscan or red Russian kale, a lot less chopping is necessary because the leaves are thin and only need be cut in one direction. If your leaves are wide, cut them into 1-2 inch squares. It’s okay if your greens are still wet, the water will help them steam.
Using a pan with tall sides and a lid, add the nuts and turn it on medium heat. Lightly toast the nuts, stirring regularly with tongs. After 2-3 minutes, add olive oil to the pan and allow it to heat up. Add your chopped greens to the pan, sprinkle generously with sea salt and toss with tongs. Cover.
Stir the greens occasionally so they don’t burn, always replacing the lid after stirring. Continue cooking the greens as they wilt and turn dark green. If they start to burn lower the heat, add 1-2 tbsp of water and cover again to steam.
Kale is done cooking when it is dark green and the stems are tender. Unlike spinach, it is very difficult to over-cook kale because it retains its crispness very well.  Before turning off the heat, use tongs to clear a space in the center of the pan and add your minced garlic in a single layer. Allow the garlic to cook until it becomes fragrant, about 30 seconds, then mix it up with the kale and nuts. Add half cup of beans or lentils at this point if desired.

Continue to cook greens uncovered for another minute or two. Taste test a leaf for saltiness and adjust to taste (be careful if you are using chard, it is naturally salty and easy to over-season).
Serve immediately.
Who loves kale as much as I do?